Aan interesse en enthousiasme ontbrak het niet.

Ontvangst vanaf 19h00 maar twee leden zaten reeds te antichambreren naast de ingang van Umami om 18h25. Tweede bewijs, vorig jaar waren we met bijna 70 deelnemers, nu ruim daarboven, wat ons noopte in allerijl nóg een tafel toe te voegen. Ook Femma en Okra waren van de partij.

Kookploegen, fotograaf, beeldtechnicus en talloze bestuursleden probeerden elkaar de loef af te steken, ‘om ter meest op de stappentellers…’. De koks hadden blijkbaar nóg meer volk verwacht, want aan het aantal hapjes kwam geen eind.

Men nam plaats aan een gekozen tafeltje, maar alras werd er dermate van plaats verwisseld dat het leek alsof men elkaar al in geen jáááren gezien had en er alles aan deed zoveel mogelijk en met zoveel mogelijk mensen bij te babbelen…  Het deed deugd dit te zien!

Vik bracht als vanouds een dankwoord aan vele mensen en keek terug op een leuk jaar 2022 en vooruit naar 2023, alhoewel hij ons, wat betreft sommige namen en jaartallen (2003 is alweer 20 jaar geleden Vik), vergeefs op het verkeerde been probeerde te zetten. 

De hele avond konden we bovendien genieten van een fotoshow.

Op elke plaats lagen briefjes en een kostbare pen, waarmee iedereen voor de rest van 2023 zijn of haar ideeën kon ventileren qua leuke activiteiten.

Bovendien bestaat KWB Ekeren-Donk volgend jaar maar liefst 100 jaar (tis ni waar, ja tis wel waar)! Ook in dat verband werd gevraagd eens mee te denken over de manier waarop we dat in de kijker kunnen zetten.

De gespuide gedachten kwamen terecht in een ideeënbus. De inhoud moet nog bekeken worden en wordt zeker besproken op onze volgende bestuursvergadering. Uiteraard danken we iedereen die ons de ideeën bezorgde, zowel voor 2023 als voor het jubileumjaar 2024.

Rond 22h30 werd afgesloten en keerden we huiswaarts, het hoofd en hart vol leuke herinneringen.