Even binnenkijken!

Van het Zorgbedrijf vernamen we dat de cafetaria ging opstarten … dus trokken wij er met enkele nieuwsgierigen naar toe. Na al die Corona opsluit- en uitstel-momenten, zitten we toch allemaal met een bang hartje te wachten op wat komen zal. Want geef toe, nu onze vertrouwde Nobele Donk er misschien al niet meer is bij het verschijnen van dit artikel, hebben wij vele vragen. Waar gaan we samenkomen, is er plaats genoeg om een kaartje te leggen, laat staan om postzegels te ruilen, hoe gaan we onze kookpotten warm krijgen?  

Aan de ingang moesten we inschrijven in een aanwezigheidsregister en onze handen ontsmetten. Toch nog Corona perikelen, daar zijn we voorlopig nog niet vanaf. Dan kwamen we in een grote ruimte met midden in, een prachtig planteneiland. Deze ruimte is de cafetaria en vormt de verbinding van de oude pastorie met het nieuwe gebouw; modern, functioneel, knap.

En het mag gezegd worden, het Zorgbedrijf heeft er puik werk van gemaakt. Ruimte zat voor vergaderingen, kaarten, postzegels ruilen, koken en noem maar op. Speciaal voor de kookploegen is er een zaal met toepasselijke naam DE GOESTING uitgerust met een echt kookeiland en de modernste apparatuur. Aan alles is gedacht, zowel mobiele als minder mobiele bezoekers geraken via de trap of de lift in alle voorziene zalen. 

Benieuwd hiernaar, ga alvast een kijkje nemen en iets drinken in de cafetaria, want Tamara en haar team zijn paraat. Als voorproefje hierbij al enkele foto’s.