Bezoek aan de haven van Antwerpen

“Haven van Antwerpen.
 Eén van de grootste en efficiëntste havens wereldwijd! Onmogelijk álle activiteiten te overzien, laat staan te doorgronden. Wij organiseren een uitstap voor een korte maar boeiende kennismaking.
Wees erbij !

Geef in elk geval al aan of jullie in dit havenbezoek interesse hebben via het gebruikelijke kanaal : frankmathys@telenet.be  of 0495 / 10 19 52

Ons havenbezoek is gepland op zaterdag 4 april 2020.

Wij vertrekken met de bus aan de kerk van Ekeren Donk en rijden naar het MAS waar we de gids oppikken.

In de voormiddag maken we een sightseeing tour en zien we onder andere de Kieldrechtsluis, Doel en het Verrebroekdok.

Voor de lunch rijden we naar Hechi aan de Luithagen. 

Daarna zetten we onze tocht verder met onder andere een bezoek aan Lillo Dorp.

Tijdens de tour vernemen we van de gids hoe gigantisch “onze” haven is en trakteert hij ons op zeer vele weetjes. Hij kent de haven dan ook op zijn duimpje en zal ons er een schitterend beeld van geven. Wij weten allemaal dat we één van de grootste én beste havens ter wereld  hebben maar kunnen ons soms niet voorstellen hoe gigantisch zij echt is en welke activiteiten er allemaal plaatsvinden, laat staan hoe ingewikkeld het is dit in goede banen te leiden. 

Rond 16h à 16h30 uur stopt de rondleiding en rijden we terug naar ons vertrekpunt aan de kerk.

De uitstap kost 55, – € per persoon. Gelieve dit te storten op de gebruikelijke rekening KWB Donk zoals vermeld in de Galm met vermelding van “Havenbezoek – naam en aantal personen”. Pas na ontvangst van de betaling is de deelname effectief.

In die prijs voor de gehele dag zitten de huur van de bus, de fee voor de gids(en) én het middagmaal incl. frisdrank, dus geen alcoholische drankjes.

Uiterlijk 2 weken vooraf moet ik de lijst met alle deelnemers doorspelen aan het Havencentrum. In totaal kunnen 48 personen deelnemen.

Frank