Het kwb-jaar begint met een eindejaarsfeest?

Vic vertelt wat we dit jaar nog mogen verwachten

buffetkwb2

Daarom zijn we dankbaar en hoopvol. 

Dankbaar omdat we toch de gelegenheid hadden iets te organiseren en hoopvol omdat het wellicht het begin is van een periode waarin we samen terug leuke momenten kunnen beleven.

Sommige leden waren met vakantie, anderen wachten liever tot ze een 2de prik krijgen, maar met een opkomst van maar liefst 45 man waren we blij verrast.

Vermits wij de spits hebben afgebeten qua organisatie van een festiviteit in de grote zaal van de Nobele Donk en de avond toch een ietsje anders liep dan op de vorige locatie, was het voor iedereen even afwachten hoe dat zou gaan. 

Wat bleek? De praktische handling rond de bediening van spijs en drank volgde dan wel andere regels, maar wat zeker hetzelfde bleef was de gezellige sfeer, de vlotte babbels en het genieten van elkaars gezelschap.

Ondergetekende noteerde iets meer dan 6 km op zijn stappenteller (opstelling van de zaal ’s morgens inbegrepen) en dat zal voor alle organisatoren niet anders geweest zijn.

Het buffet was gevarieerd en prima verzorgd, de drankjes plenty voorradig. De “tafelbubbels” ontstonden spontaan en het was fijn te zien dat elkeen zichtbaar genoot van de hernieuwde contacten. De bediening verliep vlot en “onze” Stefanie stuurde ongemerkt bij waar nodig. 

Iedereen wil wel eens “buiten de lijntjes kleuren”, maar de inmiddels ingepeperde corona- zelfdiscipline (niet door ons maar door de virologen) zorgde ervoor dat alles vlekkeloos en volgens de richtlijnen verliep. 

Onze “huisfotograaf” Chris zag je overal tegelijk, dit keer zelfs met een vlammende staaf (ook wel lamp genoemd) teneinde ongewenste schaduw te weren. 

De volgende Galm is nog ver weg, maar één en ander kan je op onze vertrouwde site terugvinden.