Wat?

Wedstrijdkaarten

Wanneer?

Elke maandag van 20 tot 22h

en nakaarten tot 23h30

Waar?

De Nobele Donk,

Prinshoeveweg 21
2180 Ekeren

Info?

Paul Van Damme

tel 0472 343498

 

Laat jij in je kaarten kijken?


Door corona is onze kaartcompetitie geruime tijd inactief geweest. Nu de mondmaskers stilaan (soms) wegvallen kunnen we gelukkig terug hervatten.


Het tijdelijk middagkaarten is inmiddels afgesloten maar niet zonder twee opmerkelijke  resultaten. 

Jan Van Malderen scoorde een solo met 13 ruitenkaarten en moest dus zelfs zijn best niet  doen, da’s straf! 

Nog straffer verging het een week eerder nog een Jan, Nuyens dit keer, die zelfs een solo slim  uit zijn mouw toverde met de droge opmerking: “Zij die denken dat ik niet kan kaarten zullen  nu wel anders piepen!”. 

Inmiddels hebben we onze competitie hernomen op 12 januari met worstenbrood, verzorgd  door onze Jean-Pierre, 6 tafels met 24 kaarters, kortom we zijn er met succes weer ingevlogen. 

Hopelijk kunnen we nog lang doorgaan zonder al te veel coronastrubbelingen. 

Paul


Door het corona gebeuren hebben ook een aantal leden afgehaakt en zoeken wij dus nieuwe kaartvrienden, iedereen met een beetje kaartgevoel is dus van harte welkom.


Iedere deelnemer legt een klein bedrag in van 2 euro dat enerzijds dient om iets aan de dag winnaar uit te keren en anderzijds een “spaarpot” te creëren en gedurende het jaar enkele randactiviteiten (gedeeltelijk) te financieren zoals stoofvlees/frietjes, einde seizoen buffet, Sint Niklaas, paaseieren e.d.

Wil je graag even zien of het je wat lijkt kom gerust langs.