Leden-festiviteiten

Wat?
Nieuwjaarsreceptie, Eindejaarsfeest
Wanneer?
Jaarlijks
Plaats?
De Nobele Donk
Info?
Vik Engelbeen – tel 0473 30 39 36

KWB – festiviteiten

Elk KWB – werkjaar zijn er 2 momenten waarbij we proberen om àl onze leden te ontmoeten, om samen “in een Donkse sfeer” onze vriendschap te vieren.

Vooreerst is dat onze nieuwjaarsreceptie begin januari. Telkens zorgt onze kookploeg voor een overvloed van lekkere hapjes, vergezeld van geestrijke en andere dranken..

Er wordt dan heel wat bijgepraat over het wel en wee van ieder van ons. Een woordje van de voorzitter. Tevens krijgen we dan een overzicht met beelden van al de leuke momenten van het voorbije kalenderjaar.

Het 2de moment is het “eindejaarsfeest”, dit jaar op dinsdag 25 juni om 19 u in De Nobele Donk. Dan vieren we het einde van het voorbije werkjaar met een gezellig etentje. De vorige jaren perfect verzorgd door enkele dames van onze club.

Ook hier worden de beelden vertoond van de voorbije activiteiten. Elk jaar zetten we iemand in de bloemetjes, samen met zijn/haar partner, om hem/haar te bedanken voor zijn/haar inzet in de KWB. Belangrijk is ook dat we op die samenkomst onze leden raadplegen over de activiteiten van het volgende werkjaar. Alle suggesties heel erg welkom

Heb je nog een vraag?