Verslag voorjaarsreceptie 

Zaterdag 19 maart, wij hadden er zin in… 

Temeer omdat het lang geleden was, omdat wij van gezellig samenzijn houden, het  paperassengedoe rond corona wegviel, we de vermaledijde maskers konden weglaten, we  weer een zeer grote hoeveelheid foto’s hadden klaarstaan, etc. 

‘s Middags werd de zaal voorbereid en ging de kookploeg in ‘De Goesting’ aan de slag voor  de hapjes.

Steeds spannend: hoeveel leden gaan er opdagen? Wanneer inschrijven niet nodig is blijft dat  een vraagteken tot op het laatste moment. 

We moesten er ons geen zorgen over maken, reeds ruim vóór 19 uur stroomden de mensen  binnen. Apero was ruimschoots voorzien en we werden bijgestaan door twee leuke, ietwat  schuchtere Chiromeisjes, die wat krap bij kas zaten voor hun kamp. 

In totaal telden we een 70-tal vrienden. De hoeveelheid hapjes en snacks leek onuitputtelijk,  zij waren bijzonder smakelijk en erg mooi gepresenteerd. Hartelijk dank aan alle koks! 

Ook Femma en Okra waren present. De leden die, wegens sluiting van KWB Ekeren-Bunt  waren overgestapt naar KWB Ekeren-Donk, leken daar geen spijt van te hebben. In zijn speech besteedde Vik aandacht aan de mensen die er jammer genoeg niet (meer) bij  konden zijn, aan de gepasseerde periode, aan de toekomstige initiatieven en dat op zijn eigen  onnavolgbare wijze.  

Een bestuurslid (Frank) en zijn echtgenote Rita werden in de bloemetjes gezet voor hun inzet  voor onze afdeling. Zij vielen compleet uit de lucht, want waren de enigen van het bestuur die  niet op de hoogte waren. Zij hadden er deugd van.  

Daarna werd nog aan iedereen een geschenk in de vorm van een KWB-pen uitgereikt om  Vaderdag te vieren. De moeders mochten meegenieten. 

Geregeld werd van tafel verwisseld, zodat we gelegenheid ten over hadden met iedereen bij  te babbelen. 

Een geslaagde avond! 

Het bestuur