Skip to content

Wat?

Uitstappen van een hele of halve dag

Wanneer?

Op afspraak

Vertrek?

De Nobele Donk

Info?

Frank Mathys

tel 0495 101952

Uitstappen (halve of hele dag)

Naast de activiteiten die geregeld terugkomen zoals koken, kaarten, fietsen, etc. organiseren wij meerdere keren per jaar een uitstap van een halve of hele dag. Dat kan een citytrip zijn naar bv. Leuven of Turnhout of een bezoek aan Tabloo of het afvalwaterzuiveringsstation Aquafin. Tijdens de eindejaar bijeenkomst in juni worden aan de leden suggesties voorgelegd om te kijken waar de interesse ligt. Tijdens het jaar kan je natuurlijk zelf ook altijd met suggesties komen bij iemand van het bestuur of via de website. Wij trachten daarbij een zo gediversifieerd mogelijk aanbod voor te stellen, voor elk wat wils.

Bij voldoende belangstelling zal de coördinator extra-activiteiten (Frank Mathys) samen met een ander (bestuurs) lid het idee uitwerken.  Via de Galm en de site wordt dan meer informatie gegeven over wat er juist gepland is, waar en wanneer.

Inschrijven voor de activiteit kan je doen op frankmathys@telenet.be of een ander aangegeven mailadres. Sommige activiteiten zijn gratis, bij andere dient vooraf betaling te gebeuren op rekening van KWB-Donk. Wij trachten de deelnameprijs steeds zo te berekenen dat de prijs-kwaliteitverhouding prima gerespecteerd wordt.

Detailinformatie verschilt per activiteit en wordt telkens tijdig opgegeven. Wij hebben de afgelopen jaren al verschillende leuke uitstappen gehad en kijken reeds vooruit naar ons volgende “werkjaar”.