Wat?

Uitstappen van een hele of halve dag

Wanneer?

Op afspraak

Vertrek?

De Nobele Donk

Info?

Frank Mathys

tel 0495 101952

Uitstappen van een halve of hele dag

Naast de activiteiten die geregeld terugkomen zoals koken, fietsen, etc… organiseren wij af en toe een uitstap van een halve of hele dag. Dat kan een citytrip zijn naar bv. Gent of Mechelen of een bezoek aan Moeders voor Moeders of achter de schermen van de Zoo. Tijdens de eindejaarsbijeenkomst in juni worden aan de leden suggesties voorgelegd om te kijken waar de interesse ligt. Tijdens het jaar kan je natuurlijik zelf ook altijd met suggesties komen bij iemand van het bestuur of via de website.

Bij voldoende belangstelling zal de coördinator extra-activiteiten (Frank Mathys) samen met een ander bestuurslid het idee uitwerken.  Via de Galm en de site wordt dan meer informatie gegeven over wat er juist gepland is, waar en wanneer.

Inschrijven voor de activiteit kan je doen op frankmathys@telenet.be of een ander aangegeven mailadres. Betaling dient te gebeuren aan KWB-Donk.

Detailinformatie verschilt per activiteit en wordt telkens tijdig opgegeven. Op die manier  trachten wij een zo divers mogelijk aanbod te bieden en hebben onze leden ook mogelijkheden zelf ideeën te ventileren.Wij hebben de afgelopen jaren reeds verschillende leuke uitstappen gehad en kijken reeds vooruit naar ons volgende “werkjaar”.